lørdag 11. februar 2012

Vinterkos

Ikke flink å blogge jeg,nei...Hadde jo liksom tenkt at hver søndag skulle jeg gjøre det.Meeen,meeen ;)Skerpings!

Jeg har egentlig ikke vært så ivrig med strikkepinnene i det nye året som jeg er til vanlig,jobb,hus og hjem tar sin tid...og dessuten har jeg ei arm som slår seg vrang innimellom.
Men...litt har det nå blitt likavel :)
Senjalester er jeg veldig glad i.Mønsteret er enkelt og grei tv-strikking.Lestene blir doble,så det er god varme i dem.En stor favoritt hos mannen i huset...men disse er altså baaare mine ;) Lestene strikka jeg i romjula,brukte dem en gang...og så forsvant dem.Idag dukka den ene frem på rommet til min kjære datter...den andre har nok "sokkemonsteret" på rommet hennes tatt!

Disse strømpene er strikka  i Jarbo sitt mellom-raggi,samt noen omg med puddel øverst.Kjempedeilige,varme og gode.Mange har spurt meg om mønster,men her er det bare å bruke fantasien;)
Disse vottene strikka jeg ei god stund før jul...egentlig skulle de være med på ei messe,men glemte dem faktisk av. Fant dem i en pose,fikk festa tråder og dampa så nå er de hvertfall ferdige:)Vottene er strikka i Hifa sitt totråds ullgarn.

Ellers så har jeg funnet ut jeg har strikket maaange sokker i all mulige farger og mønstre...sokker som passer til damer!
I husstanden vår er mennene i flertall..og nå slåss dem nesten om de få,"normale" lestene som er ¨finne....:/ Måtte be min mamma om assistanse for å få strikka opp noen lester til guttan. Og jeg må nok bare hive meg rundt jeg også..Kjedelige,grå lesta i str flåte går nå greit det også;)

3 kommentarer:

  1. Flotte sokker og votter du har strikket - kjekt med noen ekstra liggende i evn gaver så fortsett å strikk du.

    SvarSlett
  2. Så mye fint du har tryllet frem med strikkepinnene.

    SvarSlett
  3. Har du mønster på Senjalester? Det har jeg leitet etter leeenge. Hvor fant du det?

    SvarSlett